Маникир и педикир

 • Класичен маникир – 400 МКД
 • Медицински маникир (обработка на деформирани – габични нокти) – Од 500 МКД до 800 МКД
 • СПА маникир – 500 МКД
 • Маникир со гел лак – 600 МКД
 • Гел на природни нокти – 700 МКД
 • Надградба на нокти со типсови – 800 МКД
 • Наливни нокти – 900 МКД
 • Лакирање – 100 МКД
 • Корекција – 700 МКД
 • Класичен педикир – 700 МКД
 • Медицински педикир (обработка на деформирани – габични нокти) – Од 900 МКД до 1300 МКД
 • Спа педикир – 800 МКД
 • Педикир со гел лак – 1000 МКД

Депилација

 • Депилација нозе – 700 МКД
 • Депилација пола нозе – 400 МКД
 • Депилација раце – 300 МКД
 • Депилација пола раце – 200 МКД
 • Депилација интима (со восок за една употреба) – 500 МКД
 • Депилација препони ( со восок за една употреба) – 250 МКД
 • Депилација цел задник / стомак / кичма / пазуви – 200 МКД / 200 МКД / 200 МКД / 200 МКД
 • Депилација надусници / подбрадок / цело лице – 100 МКД / 150 МКД / 300 МКД
 • Обликување на веѓи – 150 МКД
 • Фарбање на веѓи – 300 МКД

Масажа

 • Медицинска масажа во траење од 60 миниту – 1200 МКД
 • Медицинска масажа, парцијална грб во траење од 30 минути – 600 МКД
 • Медицинска масажа во траење од 20 минути – 500 МКД
 • Медицинска масажа во траење од 10 миниту – 300 МКД
 • Лимфна дренажа во траење од 90 минути – 1800 МКД
 • Лимфна дренажа во траење од 60 минути – 1500 МКД
 • Лимфна дренажа парцијално на нозе во траење од 45 минути – 1000 МКД
 • Антицелулитна масажа во траење од 30 минути – 600 МКД
 • Пилинг на тело – 700 МКД
 • Мадеро терапија во траење од 40 минути – 800 МКД
 • Ароматерапија – 1500 МКД

Третмани на лице

 • Класичен третман – 1000 МКД
 • Освежителен третман – 1200 МКД
 • Масажа на лице – 600 МКД
 • Масажа на лице со маска – 700 МКД
 • Бабор Краш Hydra третман за длабинска хидратација – 2100 МКД / 2400 МКД / 2700 МКД
 • Бабор Краш Algae третман за длабинска хидратација – 2400 МКД /2700 МКД / 3000 МКД
 • Бабор лифтинг третман – 1800 МКД / 2500 МКД
 • Бабор третман за чувствителна и стресна кожа – 1800 МКД / 2500 МКД
 • Бабор третман за мимични брчки – 1800 МКД / 2500 МКД
 • Мадеротерапија на лице – 700 МКД
 • Радиофрекфентен лифтинг – 700 МКД
 • Радиофрекфентен лифтинг со дренажа – 1000 МКД

Третмани на тело

 • Кавитација – 800 МКД
 • Радиофрекфенција – 600 МКД
 • Вакум – 500 МКД
 • Мускулна стимулација – 500 МКД
 • Пресотерапија – 600 МКД
 • Vacuslim 48 – 1000 МКД

Физикална терапија

 • Ултразвучна терапија, електротерапија, ласертерапија, магнетна терапија дневна физикална терапија – 500 МКД
 • Кинезитерапија (индивидуални вежби) – 400 МКД

Мезотерапија

 • Лице – 2500 МКД
 • Врат – 1000 МКД
 • Деколте – 1000 МКД
 • Околу очи – 1500 МКД
 • Тело – 2000 МКД од регија

За дополнителни информации слободно контактирајте не.